Exotone Premium vinyl tegels

Exotone vinyl tegels

Nieuw bij Hendriksen Tegels & Vloeren: Exotone vinyl tegels van Douglas & Jones. Innovatieve tegels gemaakt van vinyl met een pvc kern. Topkwaliteit tegels met een subtiele houtlook in 4 kleuren en 2 echte plankformaten. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in drie series: Kingdom, Kingdom Visgraat en Multiformat. De verschillende uitvoeringen en afmetingen geven uw kamer de natuurlijke charme van hout, maar dan wel met het comfort en gemak van vinyl. Eenvoudig in onderhoud en bestendig tegen water. U kunt ze dus ook gebruiken in de keuken en badkamer.

Authentieke houtlook

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in drie series: Kingdom, Kingdom Visgraat en Multiformat. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in 12 verschillende kleurnuances verkrijgbaar. Met de verschillende uitvoeringen en afmetingen kunt u iedere ruimte een natuurlijke uitstraling geven.

Exotone Vinyl tegels in 3 series: Kingdom, visgraat en multiformat

De serie Kingdom biedt 4 verschillende kleuren met natuurlijke nuances. Plankformaat tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Vinyl biedt ook veel praktische voordelen: watervast, slijtvast en geschikt voor vloerverwarming -of koeling.

Kingdom Greece 23×180 cm

Kindom Persia 23×180 cm

Kingdom White washed 23×180

Kingdom Rome 23×180 cm

Serie Kingdom Visgraat
Kingdom Visgraat biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje.

Kingdom Visgraat Greece 10×60 cm
Kingdom Visgraat Persia 10×60 cm
Kingdom Visgraat White wash 10×60 cm
Kingdom Visgraat Rome 10×60 cm

Serie Multiformat
De serie Multiformat omvat vinyl tegels in een echt plankformaat in drie verschillende breedtes. Voor een gevarieerde en natuurlijke look van de vloer en zeer geschikt voor intensief gebruik door de hoge slijtvastheid van de toplaag.

Kom naar de showroom om de prachtige series Exotone vinyl tegels te bekijken
Voor een goede indruk van de Exotone vinyl tegels en alle mogelijkheden die er zijn, komt u langs in onze vernieuwde showroom in Veenendaal. De vinyl tegels staan overzichtelijk voor u opgesteld. Tevens is er een vloervlak van de Multiformat gelegd zodat u kan ervaren hoe het er bij u thuis uit kan zien. We helpen u graag verder met een helder advies. Hendriksen Tegels & Vloeren leverd niet alleen, ook kunnen de vloeren voor u worden geplaatst. Voor een snelle en vakkundige verwerking van de vinyl tegels in uw woning. Wij vakspecialisten zorgen voor een perfect eindresultaat.