Plint afwerking

Hendriksen Tegels & Vloeren heeft een breed scala aan mogelijkheden voor de afwerking van de vloer. Om reden dat de aansluiting vloer en muur open worden gehouden is een plint afwerking wel zo mooi. De reden voor het openhouden van de naad tussen vloer en wand is dat de vloer moet kunnen bewegen qua uitzetten en krimp. Dit kan worden opgevuld met kit , echter met kiest toch vaak voor een plint afwerking.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Wij leveren MDF vochtwerende plinten

Men kan kiezen voor een tegelplint. Echter men is dan gebonden aan die afweking en men kan niet spelen met de kleuren van de wanden. Tevens is de tegelplint veel duurder dan een MDF of houten plint.

Wij leveren MDF vochtwerende plinten en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen en afmetingen. Bovendien zijn deze gegrond, voor- of afgelakt te verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Deze plinten zijn gemaakt van MDF met een zeer hoge persing wat de stootvastheid erg hoog maakt.

Hardhouten plinten

Ook de hardhouten plinten hebben een spuitplamuur laag als afwerking waardoor deze superstrak af te werken zijn. Deze plinten bestaan uit een mix van hardhout soorten.