Aanbod aan pvc-vloeren in Veenendaal

De pvc-vloeren van Hendriksen Tegels & Vloeren in Veenendaal zijn niet te onderscheiden van een houten vloer. Een pvc-vloer is ijzersterk, waterafstotend en beschikt ook over een akoestische demping. Dit zijn enkele voorbeelden van de voordelen van het hebben van een pvc-vloer. In ons aanbod vind je verschillende pvc-vloeren met diverse kleuren, patronen en motieven. Zo vindt u voor uw woning een passende vloer.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Kies voor pvc-vloeren van hoge kwaliteit in Veenendaal

Alle pvc-vloeren in het aanbod van ons bedrijf in Veenendaal zijn van hoge kwaliteit. Dit maakt ze geschikt voor elke woning. Een pvc-vloer heeft qua uiterlijk een houtlook. Dit zorgt ervoor dat deze vloer de charme en warmte geeft van hout, maar juist zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is een pvc-vloer geschikt voor vloerverwarming en koeling en biedt het akoestische demping. Niet alleen in de woonkamer kunt u kiezen voor een pvc-vloer, ook voor in de badkamer en keuken is het geschikt. Het is namelijk bestand tegen een hoge luchtvochtigheid. 

Ontdek onze verschillende diensten

Naast dat wij pvc-vloeren verkopen in Veenendaal, leveren wij ook verschillende diensten. Zo leggen wij uw pvc-vloer, egaliseren wij de ondergrond en verzorgen wij de afwerking. Bent u van plan om een pvc-vloer te kopen? Maak dan ook aanspraak op onze diensten. Voor vragen over het bestellen van een pvc-vloer kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel naar 06 53732683 of stuur een e-mail naar info@hendriksentegels.nl. Het is tevens ook mogelijk om langs te komen in onze showroom.