Vloer laten egaliseren in Veenendaal en omgeving

Wilt u een vloer laten egaliseren in uw woning in de omgeving van Amersfoort en Veenendaal? Hendriksen Tegels & Vloeren controleert vooraf samen met de klant de staat van de ondervloer. Egaliseren is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van een nieuwe vloer. Dit is een vak apart, want er komt nogal wat bij kijken om dit op de juiste manier te doen. Welke primer moet er gebruikt worden? Welke materialen worden er gebruikt? Hoe gaat de voorbewerking? Allemaal vragen waar wij u graag alle antwoorden op geven. Dan komen wij deze vloer ook voor u leggen in uw woning in de omgeving van Ede, Arnhem, Amersfoort en Veenendaal.

Egaliseren

Complete service

Tegels en PVC

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Laat uw vloer leggen door ons professionele team in Veenendaal, Amersfoort, Arnhem, Ede en omstreken.

Uw nieuwe vloer koopt u bij ons vloerenbedrijf in Veenendaal voor een zorgeloze ervaring. Wij staan u bij met deskundig advies op basis van uw wensen en uw budget en helpen u bij het maken van de juiste keuze. U heeft de keuze tussen verschillende soorten vloeren, zoals laminaat, tegels of parket met een houtlook. Het installatieteam komt vervolgens bij u thuis in de omgeving van Amersfoort, en Veenendaal om de vloer professioneel te leggen voor het beste resultaat. Zo bent u verzekerd van de allerbeste service en een zorgeloze ervaring.

In de showroom bespreken we uw wensen geheel vrijblijvend.

U heeft uw droomvloer gevonden? Wij helpen u graag uw ultieme woongenot te creëren. Vaak is uw adviseur in de showroom ook degene die de vloer bij u plaatst.  Een gedeelte van ons aanbod kunt u online bewonderen, maar beter; kom op langs in onze showroom of maak een afspraak. Heeft u een vraag over onze service? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 53732683. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hendriksentegels.nl.