Verzorging van plaatsen vloertegels

Hendriksen Tegels kan uw vloer ook plaatsen. Aanschaf van een tegelvloer, of het nu gaat om een 60×60 of een stroken vloer van 30×120 of een andere maat, is vaak een wat grotere uitgave. Of het nu een goedkopere tegelvloer is of een dure, het eindresultaat moet goed wezen. Op deze website en treft u meerdere foto’s aan wat als referentie kan dienen van ons vakmanschap. Het is voor ons heel gewoon een vloer vlak en strak op te leveren.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Optimale woonbeleving

Als de woonkamervloer is gelegd begint eigenlijk de ultieme woonbeleving en het woongenot. De basis in sfeer is gelegd. Aan u de rest! Breng gerust eens vrijblijvend een bezoek aan onze uitgebreide showroom.

Egaliseren

Voordat er met een vloer wordt begonnen controleren we met de klant de staat van de vloer. Is deze niet vlak genoeg dan zal er eerst geëgaliseerd moeten worden. Zoals in de showroom besproken worden deze bijkomende werkzaamheden uitgevoerd door Hendriksen Tegels & Vloeren.

Woongenot

Een vlakke vloer als eindresultaat. wie wil dit nu niet.

Ontzorgen

Wij kunnen u geheel ontzorgen. Sloop oude tegelvloer of parketvloer tot een afgewerkte nieuwe vloer. desgewenst met een plint als afwerking. Keramisch parket. Wat je met parket wel uit je hoofd laat is een keukenvloer bekleden met hout. Met keramisch parket is dat geen enkel probleem.