Vloer laten leggen in Veenendaal en omgeving

Wilt u een vloer laten leggen in uw woning in de omgeving van Amersfoort en Veenendaal? Hendriksen Tegels & Vloeren staat voor u klaar. In ons assortiment vindt u de mooiste vloeren van de beste kwaliteit. Bekijk onze collectie online of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Heeft u uw keuze gemaakt voor een nieuwe vloer? Dan komen wij deze vloer ook voor u leggen in uw woning in de omgeving van Amersfoort en Veenendaal.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Laat uw vloer leggen door ons professionele team werkzaam in Veenendaal, en Amersfoort

Bij Hendriksen Tegels & Vloeren kunt u een vloer bestellen en profiteren van een zorgeloze ervaring. Wij staan u bij met deskundig advies op basis van uw wensen en uw budget en helpen u bij het maken van de juiste keuze. U heeft de keuze tussen verschillende soorten vloeren, zoals laminaat, tegels of parket met een houtlook. Daarnaast komt ons installatieteam om uw vloer professioneel te leggen in onder meer Amersfoort en Veenendaal. Wilt u een tegelvloer laten leggen? Of wilt u liever een pvc-vloer laten leggen? U bent bij ons verzekerd van de allerbeste service en een zorgeloze ervaring.

Bestel uw nieuwe vloer online en laat deze door ons leggen

Wanneer u een vloer heeft gekocht of besteld, komen wij langs bij uw woning in de omgeving van Amersfoort en Veenendaal om deze te leggen. U kunt via onze website de mooiste tegelvloeren bestellen tegen een voordelige prijs per vierkante meter. Bekijk online onze collectie of kom op afspraak langs in onze showroom. Heeft u een vraag over onze service? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 53732683. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hendriksentegels.nl.