Vloer laten leggen in Veenendaal en omgeving

Home » Vloer laten leggen in Veenendaal en omgeving
Hyperrealistische houtlook
Complete service
Online showroom

Wilt u een nieuwe vloer bestellen of kopen in Amersfoort? Kom langs op afspraak in onze showroom in Veenendaal of bekijk onze uitgebreide collectie tegels, laminaat, pvc of keramisch parket online. Hendriksen Tegels & Vloeren voorziet u van deskundig advies voor het perfecte resultaat. U bent bij ons verzekerd van een zorgeloze ervaring. Na het kopen of bestellen van uw nieuwe vloer voor uw woning in Amersfoort en omgeving, komt ons deskundig installatieteam bij u thuis langs om de vloer professioneel te leggen.

Heeft u een vraag over onze service?

Neem contact met ons op!

Laat uw vloer leggen door ons professionele team in Veenendaal, Amersfoort en omstreken

Uw nieuwe vloer koopt u bij ons vloerenbedrijf in Veenendaal voor een zorgeloze ervaring. Wij staan u bij met deskundig advies op basis van uw wensen en uw budget en helpen u bij het maken van de juiste keuze. U heeft de keuze tussen verschillende soorten vloeren, zoals laminaat, tegels of parket met een houtlook. Het installatieteam komt vervolgens bij u thuis in de omgeving van Amersfoort en Veenendaal om de vloer professioneel te leggen

Bestel uw nieuwe vloer online

Wanneer u een vloer gekocht of besteld heeft, komen wij langs bij uw woning in de omgeving van Amersfoort en Veenendaal om deze te leggen. U kunt via onze website de mooiste tegelvloeren bestellen tegen een voordelige prijs per vierkante meter. Bekijk online onze collectie of kom op afspraak langs in onze showroom. Heeft u een vraag over onze service? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 53732683. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hendriksentegels.nl.