Badkamertegels bestellen in Veenendaal

De badkamertegels van Hendriksen Tegels & Vloeren uit Veenendaal bepalen de sfeer van uw badkamer. In ons aanbod vindt u verschillende merken, modellen en kleuren. Of u nu kiest voor een vierkante tegel of liever gaat voor een langwerpige variant, bij ons vindt u een tegel passend bij uw stijl. U vindt bij ons alleen badkamertegels van diverse A-merken.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Met onze badkamertegels creëert u een rustgevende plek in uw woning gelegen in Veenendaal

Uw badkamer is uw persoonlijke domein. Het is een plek voor rust en persoonlijke verzorging. Tegels spelen hier een belangrijke rol binnen het interieur van uw badkamer.  Met de badkamertegels van ons bedrijf uit Veenendaal tovert u uw badkamer om tot een rustgevend punt. U vindt in ons assortiment aan badkamertegels verschillende kleuren, stijlen en patronen. Kies daarom een tegel die past bij uw stijl, bijvoorbeeld modern, stak, warm, landelijk of nostalgisch.

Breng een bezoek aan onze showroom

Heeft u interesse in de badkamertegels die verkrijgbaar zijn bij ons bedrijf in Veenendaal? Breng dan een bezoek aan de showroom van dé tegelspecialist. In onze showroom kunt u wel meer dan 3.000 tegels bekijken. Ook voor tegels voor de keuken of uw vloer zit u bij Hendriksen Tegels & Vloeren goed. Voor vragen of meer informatie belt u naar 06 53732683 of stuurt u een e-mail naar info@hendriksentegels.nl.