Tegelvloer laten leggen in Veenendaal

Uw tegelvloer laten leggen, laat u over aan Hendriksen Tegels & Vloeren uit Veenendaal, nabij Amersfoort. Heeft u tegels van 60 bij 60 besteld? Of in een groter formaat? Wij zorgen er voor dat het eindresultaat er mag wezen, ondanks de grotere uitgave. Zo ontvangt u van ons een complete service.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Uw tegelvloer professioneel laten leggen in Veenendaal of Amersfoort

Door een tegelvloer te laten leggen door ons bedrijf in Veenendaal, nabij Amersfoort, geniet u van een optimale woonbeleving. Voordat wij de vloer leggen, controleren wij of de ondergrond egaal is. Als uw ondergrond niet egaal is, zullen wij deze in overleg egaliseren. Het egaliseren van de ondergrond is belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een betere hechting. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw tegelvloer. Gaat u liever zelf aan de slag? Wij bieden u ook tips aan om uw bestelde tegels zelf te leggen.

Bespreek met ons uw wensen

Als tegelspecialist zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw prachtige tegelvloer. Dit betekent dat wij u graag ontzorgen. Dit doen wij onder andere door het leggen van een tegelvloer in onder meer Veenendaal en Amersfoort. Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht. Zo slopen wij de oude tegelvloer en zorgen voor een complete afwerking. Indien gewenst, doen wij dit met plinten. Neem contact met ons op via 06 53732683 of info@hendriksentegels.nl en bespreek uw wensen.