Dé tegelspecialist in Veenendaal

Hendriksen Tegels & Vloeren is dé tegelspecialist in Veenendaal, nabij Utrecht en Amersfoort. Sinds 1968 zijn wij actief als vloerbedrijf en bieden wij u een ruim aanbod aan vloeren aan, waaronder prachtige tegels. U vindt bij ons wandtegels, maar ook vloertegels mogen niet ontbreken. Wij beschikken over een ruim en divers assortiment aan tegels.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Als tegelspecialist verkopen wij alleen tegels van hoge kwaliteit

Bij een tegelspecialist bent u niet alleen verzekerd van een uitgebreid assortiment, maar ook van deskundig advies en kwaliteitsgarantie. Wij bieden u de mogelijkheid om tegels te zien, te voelen en te vergelijken, waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken die perfect aansluit bij uw interieurwensen. Daarnaast profiteert u bij ons als tegelspecialist van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van tegels, wat uw ruimte een unieke en moderne uitstraling kan geven. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels, waaronder:

In ons aanbod vindt u tegels van hoge kwaliteit. Wij verkopen namelijk tegels van verschillende A-merken. Naast tegels verkopen wij ook andere vloeren en bieden we ook verschillende diensten aan. Wij verzorgen de gehele afwerking bij het leggen van de tegelvloer of wand.

Kom langs en ontdek ons gehele aanbod

Kom langs in Veenendaal en bekijk het gehele aanbod van dé tegelspecialist. In onze showroom kunt u alle tegels bekijken en vindt u gegarandeerd tegels die passen bij uw stijl. Daarnaast voorzien wij u graag van passend advies op basis van uw wensen en budget. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.