Dé tegelspecialist in Veenendaal

Hendriksen Tegels & Vloeren is dé tegelspecialist in Veenendaal. Sinds 1968 zijn wij actief als vloerbedrijf en bieden wij u een ruim aanbod aan vloeren aan, waaronder prachtige tegels. U vindt bij ons wandtegels, maar ook vloertegels mogen niet ontbreken. Ontdek snel ons gehele assortiment en bestel de tegels die u nodig heeft.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Als tegelspecialist in Veenendaal verkopen wij alleen tegels van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar tegels voor de keuken? Of zoekt u badkamertegels? Bij dé tegelspecialist in Veenendaal vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels. In ons aanbod vindt u tegels van hoge kwaliteit. Wij verkopen namelijk tegels van verschillende A-merken. Naast tegels verkopen wij ook andere vloeren. Daarnaast bieden wij ook verschillende diensten aan. Wij verzorgen de gehele afwerking bij het leggen van de tegelvloer of wand.

Kom langs en ontdek ons gehele aanbod

Bent u van plan om een nieuwe vloer te kopen? Kom dan langs in Veenendaal en bekijk het gehele aanbod van dé tegelspecialist. In onze showroom kunt u alle tegels bekijken en vindt u gegarandeerd tegels die passen bij uw stijl. Daarnaast voorzien wij u graag van passend advies op basis van uw wensen en budget. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via 06 53732683 en info@hendriksentegels.nl.