Vloer bestellen voor uw woning in Amersfoort

Wilt u een nieuwe vloer bestellen of kopen nabij Amersfoort? Kom langs op afspraak in onze showroom in Veenendaal of bekijk onze uitgebreide collectie tegels, laminaat, pvc of keramisch parket online. Hendriksen Tegels & Vloeren voorziet u van deskundig advies voor het perfecte resultaat. U bent bij ons verzekerd van een zorgeloze ervaring. Na het kopen of bestellen van uw nieuwe vloer voor uw woning in Amersfoort en omgeving, komt ons deskundig installatieteam bij u thuis langs om de vloer professioneel te leggen.

Hyperrealistische houtlook

Complete service

Online showroom

Uitgebreide keus in onze showroom van tegels, PVC of laminaat.

Een nieuwe vloer van de hoogste kwaliteit bestellen voor uw woning in Amersfoort

Een nieuwe vloer voor uw woning in de omgeving van Amersfoort kunt u bij ons eenvoudig online bestellen, maar het is ook mogelijk om een vloer te kopen in onze showroom. Hier ontvangt u ook toelichting van onze adviseurs, gebaseerd op uw situatie en uw wensen. U vindt in ons assortiment niet alleen tegels, maar ook prachtig keramisch parket. Met deze slimme oplossing kunt u genieten van de warme uitstraling van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming. In ons assortiment aan vloeren vindt u ongetwijfeld de perfecte vloer voor de interieur van uw woning. Of dit nu een tegelvloer met houtlook is of laminaat, wij hebben het.

Ontvang meer informatie over het kopen van uw nieuwe vloer nabij Amersfoort

De mooiste vloer kunt u bestellen of kopen bij ons tegelbedrijf in de buurt van Amersfoort. Ontdek ons assortiment. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenendaal of bestel eenvoudig uw nieuwe vloer online. Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 53732683 of door een e-mail te sturen naar info@hendriksentegels.nl. Wij helpen u graag verder.